ACTIVITATS PARAL·LELES 2 2018

LORELAND-PRESENTACIÓN-LIBROS-6

26/

XARRADA/TALLER MEMÒRIA I CONNEXIONS

EL CLUB DELS PROFESSORS
Els menuts de la casa aconseguiran activar, estimular i reforçar la memòria dels més majors a través de jocs dinàmics i creatius.
DÍA: Dimarts 15 de maig de 18:00 h a 19:00 h.
LLOC: CEAM Cabanyal. C/ Pintor Ferrandis, 4

dldldldl

EL CLUB DELS PROFESSORS
Es tracta de veure la memòria com algo més que un disc dur. Impartit per Pedro Ferrandis, de Psicólogas/os sin Fronteras.
DÍA: Dilluns 14 de maig a les 19:00 h.
LLOC: Bar Espadán, C/ Espadán, 31

dldldldl

27/

MAJORS I MENUTS

28/

CDP/APRENDRE NO COSTA GENS

EL CLUB DELS PROFESSORS
Taules simultànies en les quals els professors d´idiomes impartiran classes a través de dinàmiques que entrenaran la nostra ment i milloraran la memòria. Música, jocs, plantes aromàtiques, escacs…
DÍA: Dimecres 16 de maig a les 19:15 h.
LLOC: La Pilona, Bar Teatre El Musical. Plaça del Rosari, 3

dldldldl

VERSILLOS A LA MAR, RECITAL POÈTIC
Versillos a la mar és una trobada poètica en el barri del Cabanyal que se celebra els últims dimecres de cada mes. Un espai cultural i poètic on tot val: poesia, música, performance, silenci…La memòria serà protagonista d´aquesta sessió poètica.

ORGANITZAT PER: Sarai i Yasmina Olivas i presentat pr Daniel Palomares.
DÍA: Dimecres 16 de maig a les 20:00 h.
LLOC: Descampat de la Col·lectiva. C/ Cura Planells, 2
DURADA: 120 minuts

29/

VERSILLOS A LA MAR

RECITAL POÈTIC-EN CASTELLÀ I VALENCIÀ

30/

LA PASTORA, UNA TROBADA ENTRE DONES I MEMÒRIA

Intervenen: Elena Solanas, neboda de Florenci Pla Meseguer; Laia Porcar i Núria Vizcarro, de la companyia teatral La Ravalera; Laura Sanchís, autora dramática guanyadora del Premi d’Investigació Dramatúrgica de l’Institut Valencià de Cultura Ínsula dramataria Josep Lluís Sirera; Raül Gonzàlez Devís, doctor en Història per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, membre del Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Castelló i autor del llibre Tragèdies silenciades i Maquis i Masovers: entre la resistència, la supervivencia i el terror; Roberto Garcia, autor teatral i director adjunt d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura i Alejandro Tortajada, actor, autor y director teatral.

TAULES DE DEBAT

Taula redona al voltant de la figura de Florencio Pla Meseguer “La Pastora”, un dels maquis dels Ports de Castelló més buscats pel règim i que ha generat nombroses activitats al voltant de la seua figura: xerrades, trobades… Fins al punt que esta edició s’estrenaran al festival dos espectacles sobre la seua figura. Analitzem el fenomen i parlem del personatge amb les creadores dels espectacles i amb experts amb el mite.

DÍA: Dissabte 19 de maig a les 11:00 h.

LLOC: La Col·lectiva. C/ Cura Planells, 2 cantó a Sant Pere

TAULA DEBAT TERRITORI PERFORMANCE + DIÀLEG OBERT

Presentació d’artistes i taula redona.

Diàleg Obert són Mario Montoya i Lorena Izquierdo Aparicio. Associació per la visibilització Investigació i pedagogia de la performance art en relació intermèdia amb la música Experimental, la poesia i el moviment.

Artistes participants: Abel Báguena, Bartolomé Ferrando, Carlos Llavata, Eva Pez, Fernando Junquera, Kira Pérez, La silla cruje, Lorena Izquierdo Aparicio, Mario Montoya, NEE2017, Odette Fajardo i Vicent Muñoz.

Divendres 18 de maig a les 19:00h

Lloc: Teatre el Musical. Plaça del Rosari, 3

31/

ARTIST TALK/PERFORMANCE: IDEA I COS EN LA CREACIÓ CONTEMPORÀNIA

 
VENDA D´ENTRADES ÍNTIM 2018
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram