¡A QUELAR!

Activitats paral·leles
A QUELAR

FOTOGRAFÍA: Jorge López (El Clot)

CLASSE OBERTA DE FLAMENC
ACTIVITATS PARAL.LELES Tots els públics /Gratuïtes /Accessibles

A quelar!, organitzat per Extremus Danza i finançat per L’Obra Social La Caixa per mitjà del seu programa Art for Change, és un projecte destinat a xiquets i adolescents en risc d’exclusió social pertanyents a la comunitat gitana del barri del Cabanyal que oferix un any de formació amb tallers de Flamenc, música, il·luminació i so. A quelar! ens obri les seues portes per a compartir tot el talent i l’art d’aquestos xiquets i adolescents i formar part d’una de les seues classes.

Participa l’alumnat junt amb la coreògrafa, professora i directora d’Extremus Dansa, Eva Moreno; el professor de guitarra Juan de Pilar i el professor de calaix Sergio Martínez.

Dia: Diumenge 13 de maig a les 12.00h

Lloc: Plaça del Rosari, 3 Durada: 60 min.

e>

A quelar! , organizado por Extremus Danza y financiado por La Obra Social La Caixa por medio del programa Art for Change, es un proyecto destinado a niños y adolescentes en riesgo de exclusión social pertenecientes a la comunidad gitana del barrio del Cabañal que ofrece un año de formación con talleres de Flamenco, música, iluminación y sonido. A quelar! nos abre sus puertas para compartir todo el talento y el arte de estos niños y adolescentes y formar parte de una de sus clases. Participa el alumnado junto a la coreógrafa, profesora y directora de Extremus Danza, Eva Moreno; el profesor de guitarra Juan de Pilar y el profesor de cajón Sergio Martínez.

VENDA D´ENTRADES ÍNTIM 2018
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram