FESTIVAL 2017

Piezas largas Festival Cabanyal Íntim

PRESENTACIÓ

MIGRACIONS

Com cada primavera, Cabanyal Íntim torna a portar les arts escèniques d’avantguarda a l’interior de les cases del barri i altres espais singulars. I ho fa amb un teatre a favor dels valors socials, proper i accessible a les persones, que servisca de lloc de trobada, crítica i reflexió col·lectiva.

La 7ª edició del festival s’articula enguany sota el lema Migracions i obeeix a la necessitat de donar visibilitat i manifestar-nos amb la nostra millor arma -l’art- contra el drama migratori al que assistim, no podem mirar cap a un altre costat. Des de la tragèdia dels refugiats, les migracions involuntàries de la població per qüestions laborals, polítiques, religioses i ideològiques, fins als processos migratoris de les ciutats contemporànies que ocasionen gentrificacions, abandó i degradació de barris.

Sota aquest lema transitaran una trentena de propostes que et sorprendran amb les seues diferents visions i llenguatges escènics. I tot açò sense oblidar-nos de l’humor, sempre present en la programació per a allunyar-nos de la desesperança i protegir-nos de la lletjor del món.

En el nostre afany de potenciar un diàleg entre la cultura escènica emergent i la idiosincràsia del barri del Cabanyal, la seua història i els seus habitants, el festival presenta enguany la seua primera creació pròpia, I tornarem a sopar al carrer, coproduïda al costat de Las Naves i l’ Institut Valencià de Cultura.

Gràcies per apropar-te a compartir amb nosaltres aquesta aventura social i cultural. Persones com tu, inquietes i compromeses, fan possible la celebració d’aquesta nova edició.

Benvinguts i benvingudes a la gran festa escènica del Cabanyal Íntim!

PRESENTACIÓN

MIGRACIONES

Como cada primavera, Cabanyal Íntim vuelve a llevar las artes escénicas de vanguardia al interior de las casas del barrio y otros espacios singulares. Y lo hace con un teatro a favor de los valores sociales, cercano y accesible a las personas, que sirva de lugar de encuentro, crítica y reflexión colectiva.

La 7ª edición del festival se articula este año bajo el lema Migraciones y obedece a la necesidad de dar visibilidad y manifestarnos con nuestra mejor arma –el arte – contra el drama migratorio al que asistimos, no podemos mirar hacia otro lado. Desde la tragedia de los refugiados, las migraciones involuntarias de la población por cuestiones laborales, políticas, religiosas e ideológicas, hasta los procesos migratorios de las ciudades contemporáneas que ocasionan gentrificaciones, abandonos de barrios y degradación de éstos.

Bajo este lema transitará una treintena de propuestas que te sorprenderán con sus diferentes visiones y lenguajes escénicos. Y todo ello sin olvidarnos del humor, siempre presente en la programación para alejarnos de la desesperanza y protegernos de la fealdad del mundo.

En nuestro afán de potenciar un diálogo entre la cultura escénica emergente y la idiosincrasia del barrio del Cabanyal, su historia y sus habitantes, el festival presenta este año su primera creación propia, I tornarem a sopar al carrer, coproducida junto a Las Naves y el Institut Valencià de Cultura.

Gracias por acercarte a compartir con nosotros esta aventura social y cultural. Personas como tú, inquietas y comprometidas, hacen posible la celebración de esta nueva edición.

¡Bienvenidos y bienvenidas a la gran fiesta escénica del Cabanyal Íntim!

festes Festival Cabanyal Íntim 2017
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram