El cartell de la 9ª edició del Festival Cabanyal Íntim, dissenyat per Elías Taño: un cant a la llibertat

FESTIVAL CABANYAL ÍNTIM PRESENTACIÓN CARTELL 2019

25 Feb El cartell de la 9ª edició del Festival Cabanyal Íntim, dissenyat per Elías Taño: un cant a la llibertat

Vanessa Martínez Montesinos
PREMSA I COMUNICACIÓ 9è FESTIVAL CABANYAL ÍNTIM

València. Divendres, 8 de febrer de 2019

Ahir, al Claustre Gòtic del Centre del Carme Cultura Contemporània, va presentar-se el cartell de la novena edició del Festival Cabanyal Íntim. L’il·lustrador i dissenyador Elías Taño, inspirant-se en el lema d’enguany —La Llibertat—, ha creat la imatge que acompanyarà als deu dies de programació escènica, del 9 al 19 de maig de 2019: una dona trencant els barrots d’una gàbia, somrient victoriosa, amb els punys en alt. Als seus peus, les cases del Cabanyal. En la paleta de colors vius destaquen el verd llima, el magenta i el groc en contrast amb el blanc i el negre.
En paraules del propi artista: «El Festival Cabanyal Íntim, com tantes altres iniciatives socioculturals, naix de les ruïnes d’un barri  que porta molts anys lluitant per la seua llibertat. Aquest propòsit sols és real quan es demanda en col·lectivitat, deixant de banda els interessos individuals».
Isabel Caballero, directora artística, va afegir que «la “llibertat” serà l’eix vertebrador de tot el festival. Un lema que es veurà fitat pels diferents punts de vista que els artistes ens oferiran amb les seues creacions».
Les quasi trenta propostes seleccionades per a la present edició —de diverses disciplines com el teatre de text i el físic, la dansa, la performance, les titelles, el cabaret o la música—, apuntaran cap a la reflexió entorn de la llibertat. Un concepte ampli i universal que, en clau de comèdia, drama social o poesia, abastarà qüestions tan importants com la violència de gènere, el maltractament animal, el capitalisme, la llibertat sexual, les convencions socials, la diversitat, les fronteres, la prostitució, els valors heretats o l’autoafirmació, entre altres.
Per a tancar la festa de presentació, el trio de “microsarsuela contemporània” Salami Púrpura —format per Mónica Sarrión, Clara Camarena i Mono Sapiens — va oferir un concert on música en directe i teatre-cabaret van fusionar-se de manera natural, al més pur estil del festival Cabanyal Íntim.

Clica açi per a descarregar la nota de premsa en PDF.

ÍNTIM-PRESENTACIÓN-CARTELL_2019-0864
ÍNTIM-PRESENTACIÓN-CARTELL_2019-0943
ÍNTIM-PRESENTACIÓN-CARTELL_2019-0927
ÍNTIM-PRESENTACIÓN-CARTELL_2019-4252
ÍNTIM-PRESENTACIÓN-CARTELL_2019-4231
ÍNTIM-PRESENTACIÓN-CARTELL_2019-0996
No Comments

Post A Comment

*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram