Cabanyal Íntim celebrarà en maig la 7a edició: Migracions

Piezas largas Festival Cabanyal Íntim

03 May Cabanyal Íntim celebrarà en maig la 7a edició: Migracions

Cabanyal Íntim celebrarà en maig la 7a edició sota el lema Migracions

València, 31 de març. El Festival Cabanyal Íntim, projecte social i cultural que porta cada primavera les arts escèniques d’avantguarda a l’interior de les cases del barri valencià i altres espais singulars, celebrarà la 7a edició del 18 al 28 de maig sota el lema Migracions.

Com expliquen els organitzadors del festival –Isabel Caballero, Jacobo Roger, Marta Borcha, Esther Melo i Llanos Godes MedranoMigracions respon a la necessitat de reflectir i donar visibilitat des del Cabanyal Íntim al drama migratori al que assistim: “Des de la tragèdia dels refugiats, les migracions involuntàries de la població per qüestions laborals, polítiques, religioses i ideològiques fins als processos migratoris que s’estan produint en les ciutats contemporànies i que estan ocasionant gentrificacions, abandons de barris i degradació d’aquests”.

Sota aquest lema transitaran més d’una vintena de muntatges multidisciplinaris de la programació d’enguany que sorprendran per les seues diferents visions i llenguatges escènics. Una programació per a tots els públics que acollirà també la tercera edició de Territori Performance, espai d’experimentació i d’avantguarda escènica que retorna en aquesta nova edició a les entranyes del Teatre El Musical. Un elenc d’artistes i/o col·lectius procedents de la geografia nacional i internacional habitaran amb les seues accions performàtiques el hall, les sales d’assajos, oficines i fins i tot les cambres de banys del teatre. Alt voltatge escènic en una sessió contínua de més de 3 hores ininterrompudes.

A la convocatòria del Cabanyal Íntim 2017 han concorregut més d’un centenar d’artistes/companyies tant de creadors valencians com d’espanyols residents en l’estranger, la qual cosa demostra la consolidació d’un festival que va nàixer en plena crisi econòmica amb una clara vocació reivindicativa de defensar el patrimoni històric del Cabanyal i una aposta contundent per a incentivar i donar visibilitat a la creació, recerca i producció escènica contemporània dins del buit escènic de la ciutat.

L’autora de la imatge del cartell d’enguany és Paula Valero Comin, artista valenciana establida a París i l’autor del disseny del cartell és Juan Domingo. La 7ª edició del Cabanyal Íntim, la campanya del qual de micromecenatge ja està en l’ultima fase, ve carregada de novetats, nous projectes i col·laboracions que es desvetllaran en breu.

Verkami: https://www.verkami.com/locale/es/projects/17103-7

Prensa Cabanyal Íntim Marta Borcha 607-982272 prensacabanyalintim@gmail.com

Cabanyal Íntim celebrará en mayo su 7ª edición bajo el lema Migraciones

Valencia, 31 de marzo. El Festival Cabanyal Íntim, proyecto social y cultural que lleva cada primavera las artes escénicas de vanguardia en el interior de las casas del barrio valenciano y otros espacios singulares, celebrará su séptima edición del 18 al 28 de mayo bajo el lema Migraciones.

Cómo explican los organizadores del festival –Isabel Caballero, Jacobo Roger, Marta Borcha, Esther Melo y Llanos Godes MedranoMigraciones responde a la necesidad de reflejar y dar visibilidad desde el Cabanyal Íntim al drama migratorio al que asistimos: “Desde la tragedia de los refugiados, las migraciones involuntarias de la población por cuestiones laborales, políticas, religiosas e ideológicas hasta los procesos migratorios que se están produciendo en las ciudades contemporáneas y que están ocasionando gentrificaciones, abandonos de barrios y degradación de estos”.

Bajo este lema transitarán más de una veintena de montajes multidisciplinarios de la programación de este año que sorprenderán por sus diferentes visiones y lenguajes escénicos. Una programación para todos los públicos que acogerá también la tercera edición de Territorio Performance, espacio de experimentación y de vanguardia escénica que vuelve en esta edición a las entrañas del Teatro El Musical. Un elenco de artistas y/o colectivos procedentes de la geografía nacional e internacional habitarán con sus acciones performáticas el hall, las salas de ensayos, oficinas e incluso los baños del teatro. Alto voltaje escénico en una sesión continua de más de 3 horas ininterrumpidas.

A la convocatoria del Cabanyal Íntim 2017 han concurrido más de un centenar de artistas/compañías tanto de creadores valencianos como de españoles residentes en el extranjero, lo cual demuestra la consolidación de un festival que nació en plena crisis económica con una clara vocación reivindicativa de defender el patrimonio histórico del Cabanyal y una apuesta contundente para incentivar y dar visibilidad a la creación, investigación y producción escénica contemporánea dentro del vacío escénico de la ciudad.

La autora de la imagen del cartel de este año es la artista valenciana afincada en París Paula Valero Comin y el autor del diseño del cartel es Juan Domingo. La 7ª edición del Cabanyal Íntim, cuya campaña de micromecenazgo se encuentra en su última fase, viene cargada de novedades, nuevos proyectos y colaboraciones que se desvelarán en breve.

Verkami: https://www.verkami.com/locale/es/projects/17103-7

Prensa Cabanyal Íntim Marta Borcha 607-982272 prensacabanyalintim@gmail.com

No Comments

Post A Comment

*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram