Resumen audiovisual del Festival Cabanyal Íntim 2016

24 May Resumen audiovisual del Festival Cabanyal Íntim 2016

Amb els records, les experiències escèniques i les sensacions del festival encara a flor de pell, compartim amb vosaltres el vídeo resum del que ha sigut aquesta 6ª edició del Festival Cabanyal Íntim.

Una edició marcada per la llunyania de les excavadores i del deliri exterminador del PP; una edició articulada sota la temàtica de «l’avenir» on s’han presentat una vintena de propostes, de les quals nou han estat estrenes absolutes.

Teatre, dansa, clown, passejos artístics i patrimonials, teatre d’objectes, teatre infantil, concerts, poesia escènica, festes, documentals, gastronomia, desfiles de moda i activitats d’encontre entre el públic i els artistes. Com veieu, tot un mar d’arts escèniques que durant 15 dies han navegat pels carrers del Cabanyal!

Gràcies a totes i tots per recolzar-nos un any més i gràcies també als mecenes, als patrocinadors, als col·laboradors, als veïns, als voluntaris, als artistes i a les companyies, per fer possible que aquest festival continúe existint a la ciutat!

​Per cert, la música es cortesia dels @Aullido Atómico. Gràcies a ells per cedir-nos «Aún preguntas por que» del seu últim disc TODO y AHORA.​

Llarga vida a Cabanyal Íntim!!

Balance Festival 2016

On està Mercè
No Comments

Post A Comment

*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram