El concert més canalla: Aullido Atómico

aullido-atómico-en-Cabanyal-Íntim

11 May El concert més canalla: Aullido Atómico

El concert més canalla: Aullido Atómico

 

Aquest dissabte 14 de maig a les 23 h., arriba a Cabanyal Íntim el concert més canalla i rockero del festival, Aullido Atomico en La Carbonera / Espai-Eclectic (antic Guernica)!!

Aprofitem per a dir-vos que ja podeu descarregar el seu nou disc si voleu cantar amb ells aquest cap de setmana! http://aullidoatomico.bandcamp/

Donem també la benvinguda a La Carbonera / Espai-Eclectic, com a nou col·laborador del #‎cabanyalintim2016!! Enguany la seua col·laboració vindrà en forma d’una consumició gratuïta per a tots els assistents al concert!
RECORDEU!! Per aconseguir les entrades podeu apropar-se a la Llibreria 3i4 en el Centre de Cultura Contemporània Octubre pels matins (sols entre setmana) i per les vesprades en la seu oficial del festival en La Collectiva Cabanyal. I allí també durant el festival!!

CARTEL_aullido-atómico-en-Cabanyal-Íntim

PROGRAMACIÓN

cartel-2016_home

ENTRADAS

cartel-2016_home

AGENDA

FXXK-REVOLUTIÓN
No Comments

Post A Comment

*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram